Thesistools voorbeeld enquete

Groetjes van uit Haspengouw. Ook voor de bewoners in zorgcentra is deze radio een ultieme ervaring die herinneringen leventig houdt! Graag titel zodat ik het hun nog eens kan laten horen Joke Bericht geplaatst door stef van eekert uit berchem op di 23 mei om Afblijven van onze senioren zender!

De muziek is om bij te dromen en rustig te worden, nogal wat anders dan de "grote zenders" waar je zenuwachtig van word. Bericht geplaatst door Inge Bols uit Berchem op za 10 jun om Wij genieten ook van de Antwaarpse taal. Bericht geplaatst door Eddy Roelandts uit Wilrijk op wo 24 mei om Bericht geplaatst door Lens uit Edegem op wo 31 mei om Wat is er leuker dan swingend door het leven te gaan met goeie muziek en elke dag opnieuw.

Een zender die je zo maar kan beluisteren en toch zoveel steunende leden heeft, welke zender kan zoiets voorleggen.

Gastenboek

Zo blijft bekend wie welke versie heeft ingevuld. Bericht geplaatst door theo janssens uit Aartselaar op do 01 jun om Nostalgie alom, doet mij denken aan mijn jeugdjaren. Bericht geplaatst door Verlinden Ria sylvie uit Deurne op ma 05 jun om Bericht geplaatst door Lieve Jongenelen uit Stabroek op vr 26 mei om Bericht geplaatst door peeters.

Bericht geplaatst door Paul Brant uit Deurne op za 27 mei om Graag dragen wij bij aan het streven naar het blijven bestaan van Radio Minerva.

ThesisTools Online Enquêtes

Radio Minerva is een begrip in Antwerpen. Resultaat is dan veel misnoegde mensen. Mijn vlot Nederlands heb ik er ook voor een stuk aan te danken. Bovendien is hij de zender van het Antwerpen dat ik kende en liefhad. Wij kunnen hem niet meer missen. Bericht geplaatst door Willy Van Linden uit Boom op wo 17 mei om Bericht geplaatst door Leo De Vlieger uit Wommelgem op do 16 aug om uur.

Toffe namiddag. Ik amuseer mij rot met Jan en Pascal. Geweldig debuut! Groeten, Leo. Bericht geplaatst door alex uit wilrijk op wo 15 aug om uur.

Wij gebruiken cookies

deze week regelmatig voor het tijdsein een nummer gehoord,MY GIRL,een stem die dicht bij die. De beheerders van de nieuwe Digital Radio+ website waarin de gezamenlijke krachten van de publieke en commerciële omroepen gebundeld zijn om het kersverse DAB+ netwerk onder de aandacht te brengen hebben DABtuners laten weten dat men commentaar of opmerkingen over ontvangst graag wil vernemen.

Dus indien u merkt. Met de resultaten van een enquête moet je hoofd- en deelvragen kunnen beantwoorden. Dat lukt alleen met een goede vragenlijst. Daarom geven onze scriptiespecialisten je de beste tips voor het maken van enquêtes.

ThesisTools beheert een groot panel met mensen die willen meewerken aan (markt)onderzoeken uitgevoerd door studenten ten behoeve van hun studie. BREKEND! Dennis de Jong, EU-lijsttrekker van de SP blijkt naast 'de ultieme verpersoonlijking van de ambtenaar' ook nog eens lid te zijn van de Scientology kerk.

Of is er een andere verklaring voor zijn aanwezigheid in dit promotiefilmpje (mirror) van de z.

Download
Thesistools voorbeeld enquete
Rated 3/5 based on 43 review